Webdesign Hardenberg

Een nieuwe website of webshop is een kwestie van vertrouwen in de partij waarbij je dat gaat doen. Naar alle waarschijnlijkheid ben jij op zoek naar de beste partij om dit bij te doen. Webdesign in Hardenberg? dan ben je bij Ittica Media aan het goede adres! We hebben al meerdere ondernemers in de regio mogen voorzien van een website of webshop en daarmee bijgedragen aan hun online groei. 

Het verloop van het webdesign proces

Elk proces voor een website of webshop beginnen we met de Explore fase. In deze fase kijken we naar de wensen, mogelijkheden en de eisen voor het design. Wanneer deze fase is afgerond begint het daadwerkelijke designen in de fase Create. Dat doen we middels LoFi en HiFi wireframes. Die termen betekenen het volgende: 

  • Een LoFi wireframe bepaalt het functionele design. Dat betekent dat we hierin de navigatie vormgeven, de opbouw uitwerken en hieraan een hierarchie koppelen. Het is de blauwdruk voor de website of webshop.
  • Een HiFi wireframe is de volgende stap. Hierin maken we het design visueel aantrekkelijk. De functionaliteiten worden aangevuld met daadwerkelijk design. Er wordt kleur gegeven, er worden afbeeldingen geplaatst en lettertypes worden bepaald, zodat de website een WOW-factor krijgt.

Webdesign in HardenbergIttica Media uit Hoogeveen

De volgende stap is het omzetten van het design in een werkende webshop. Dat doen we in de connect fase. We zetten het design over in ons systeem, Fundamental, middels front-end- en back-end development. 

Wanneer dit gedaan is kan er getest worden door de klant. Je krijgt als klant de volledige website in handen. Werkt alles naar wens? Zijn er nog op en aanmerkingen, dan kunnen die daarna nog worden verwerkt. 

Is alles getest en verwerkt dan kan de website gelanceerd worden en is het tijd om online te gaan scoren!

Meer over onze werkwijze? We vertellen je graag hoe onze processen lopen.

Alles wat jouw website of webshop nodig heeft

Onze designs bevatten alles waarover een goede website of webshop moet beschikken. De designs zijn mobielvriendelijk, gebruiksvriendelijk, conversiegericht  en scoren goed in de zoekmachine. Dit alles betekent dat er vanaf nu online mooie resultaten behaald kunnen worden! In het geval van een website, op naar veel leads! Bij een webshop, op naar een hoop conversies!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website of webshop in de regio Hardenberg? We gaan graag met je in gesprek over jouw potentie op online gebied!

Vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

 

Savannah Klasen
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Savannah!