Ittica is meer dan alleen maatwerk oplossingen.

Website laten maken Hoogeveen

Bij het maken van een website komt veel kijken. Denk aan het ontwerp, de ontwikkeling, het creëren van content en de nazorg van de site. Als je al een onderneming runt, ben je waarschijnlijk druk bezig met andere zaken. Toch is het hebben van een functionele, goed ogende website in dit tijdperk een absolute must. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf. Bij ons is het mogelijk om je website te laten maken in Hoogeveen. Zo bespaar je niet alleen veel tijd en moeite, maar kan dit ook leiden tot het groeien van je onderneming!

Hoe gaan wij te werk?

De afgelopen 20 jaar hebben wij al talloze website mogen maken voor ondernemers in Hoogeveen. Al die tijd maakten wij gebruik van onze eigen werkwijze. Met deze werkwijze werken wij in 4 stappen toe naar een succesvolle afronding van het project. Deze fasen zijn:

  1. Explore
  2. Create
  3. Develop
  4. Connect

Hoe wij precies te werk gaan in deze stappen, lees je in onze werkwijze.

website laten maken

Een maatwerk website voor jouw bedrijf in Hoogeveen en omstreken

Herkenbaarheid, uniek en conversiegericht. Voor ons en voor jou ook zijn dit belangrijke termen als het gaat om een website. Creatieve designers en commerciele marketeers denken samen met elkaar een design voor jouw website uit welke zij vervolgens presenteren. Jouw feedback doet er toe en we zullen dan ook in gesprek gaan alsvorens het project aan te vangen.

Wat gaat een nieuwe website mij kosten?

De prijzen voor een nieuwe website kunnen nogal uiteenlopen. Wanneer jij bijvoorbeeld veel complexe functies voor je site nodig bent, gaat dit ook wat meer geld kosten. Om deze reden maken wij gebruik van 3 verschillende pakketten. Deze lopen uiteen van een basiswebsite tot een complete oplossing voor jouw bedrijf met veel verschillende functies. Jijzelf weet waarschijnlijk als geen ander welk pakket bij je past. Vergelijk daarom gerust wat de verschillende pakketten te bieden hebben! 

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!