Webwinkel ontwikkeling

24/7 verkopen via een eigen webshop? Door webwinkel ontwikkeling is dat mogelijk! De online omzet tussen 2021 en 2022 is met 9% gestegen naar een nieuwe hoogte van €33.3 miljard. Dit is toch het teken dat het tijd is voor een eigen webshop? Een eigen shop op het internet is een must voor bedrijven deze dagen. Jij kunt niet achterblijven. 

Zelf een webshop ontwikkelen

Wellicht heb je het wel eens geprobeerd. Zelf een webshop ontwikkelen. Er komt een hoop bij kijken. Denk aan de keuze voor een systeem, de registratie van een domeinnaam, het bouwen van de webshop, het verbinden van alle systemen en ga zo maar door. Bij Ittica Media zien we vaak dat mensen zelf hun webshop willen ontwikkelen, maar al gauw stuk lopen. De exptertise van e-commerce en het gebrek aan tijd ontbreekt vaak. Daarom adviseren wij om jouw webwinkel te laten ontwikkelen door een gekwalificeerd internetbureau, zoals Ittica Media uit Hoogeveen in Drenthe.

Webwinkel ontwikkeling door Ittica Media

Al sinds afgelopen eeuwwisseling is Ittica Media bezig met het internet. Dit heeft geresulteerd in vele klanten die tevreden zijn over onze services, waaronder webwinkel ontwikkeling. Webwinkel ontwikkeling is onze specialiteit. Inmiddels hebben we een eigen beheersysteem, Fundamental. Het kent vele voordelen ten opzichte van een Open Source content management systeem

Fundamental is een makkelijk te beheren online webwinkel omgeving met een sterke basis. De basis is het fundament voor jouw (online) onderneming. Vertrouw daarvoor op de experts en het systeem van Ittica Media.

Ondersteuning bij uw webwinkel?

We snappen dat er bij de start van je webwinkel ondersteuning nodig is. Er is immers expertise nodig op het gebied van e-commerce om zoveel mogelijk succes uit de webwinkel te halen.

Daarom biedt Ittica Media niet alleen het maken van webshops aan, maar ook maatwerk oplossingen. De developers van Ittica Media zijn er om de koppeling tussen webshop en andere tools zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet alleen dat, is er calculatie nodig voor een product? Ook daarvoor weten de developers een maatwerk oplossing voor te maken.

Een klasse webshop is natuurlijk niet alles. De webshop moet ook gevonden worden. Online marketing is daar een mooie stap in. Zoekmachines vinden de webshops gemaakt door Ittica Media makkelijk door de online marketeers. Zij doen dat door te werken volgens de eisen van Google. 

Al onze diensten:

Webshop laten maken door Ittica Media?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wellicht is een demo van ons beheersysteem Fundamental wat u in de juiste richting stuurt.

Gratis demo aanvragen

Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!