Alternatief Lightspeed

Ben jij op zoek naar een alternatief voor Lightspeed? Bij Ittica Media hebben wij de oplossing voor jou! Met ons nieuwe beheersysteem genaamd Fundamental helpen wij jouw onderneming met groeien.

Vraag een gratis demo aan

De nadelen van Lightspeed

Lightspeed is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van e-commerce software voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren in de retail, horeca en golfsector. Lightspeed is opgericht in het jaar 2005 en is inmiddels in meerdere steden in Noord-Amerika en Europa gevestigd. 

Het CMS van Lightspeed biedt veel mogelijkheden en dit is ook meteen een valkuil. Door de vele mogelijkheden in het systeem kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast is het vrij prijzig. De instapkosten zijn beduidend hoger dan bij andere beheersystemen, bijvoorbeeld Fundamental, maar ook andere grote spelers zoals Shopify en Wix. Daarnaast hebben wij de ervaring dat het lastig is om binnen Lightspeed een thema aan te passen. 

Alternatieve Content Management systemen

Er zijn veel alternatieven op Lightspeed. Lightspeed is in de basis een goed CMS en daarom vergelijken we het ook enkel met grote namen. Goede alternatieven op Lightspeed zijn: Shopify, Wordpress (met WooCommerce), Magento en Prestashop. 

Voor ons is Fundamental het beste alternatief. Een makkelijk te beheren systeem met eindeloos toe te voegen functionaliteiten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot maatwerk. Ideaal voor de (online) ondernemer die grenzeloos wil groeien met zijn bedrijf. 

Wat is Fundamental?

Fundamental is een beheersysteem dat de afgelopen jaren door ons zelf is ontwikkeld. Hierin zijn de nieuwste en noodzakelijke features verwerkt op een laagdrempelige manier waardoor jij eenvoudig jouw website of webshop kan onderhouden. Doordat wij alles zelf in beheer hebben, kunnen wij eenvoudig uitbreiden naar iedere gewenste maatwerk omgeving. Hierdoor kunnen wij altijd het complete plaatje bieden voor jouw onderneming. Lees hier meer over ons beheersysteem.

Waarom Fundamental?

Maar waarom moet jij nou voor Fundamental kiezen? Dat is een goede vraag en uiteindelijk kan jij deze vraag zelf het beste beantwoorden. Wij kunnen jou echter wel een handje helpen met het maken van deze keuze. Fundamental is een systeem, dat groeiende is. De afgelopen jaren hebben veel bedrijven al kennisgemaakt met dit systeem en mogen ervaren hoe hun webshop uitmondde in een lucratieve webshop. Hieronder staan een aantal opmerkingen, die beschrijven waar Fundamental toe in staat is:

  1. Overzichtelijk systeem met alle essentiële tools, zonder onnodige knoppen en updates.
  2. Een hecht team van specialisten, die elke dag bezig zijn om het systeem te optimaliseren en klaar staan voor jou.
  3. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, voor de diensten die geleverd worden.

Interesse?

Wil jij ook overgaan op het websysteem Fundamental? Wij vertellen jou graag meer over ons systeem. Neem contact met ons op, voor een vrijblijvend gesprek of probeer onze gratis demo!

Gratis demo aanvragen

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!