ERP systeem

Vandaag de dag wordt de term ERP systeem veelvuldig (en soms ten onrechte) gebruikt bij groeiende bedrijven en multinationals. De afkorting staat voor Enterprise Resource Planning en is bedoeld om bedrijfsprocessen, financiën, commerce, productie, rapportage en meer te beheren vanuit één centraal punt. Maar waarom ben jij eigenlijk een ERP systeem nodig? En wat kan Ittica Media hierin betekenen? Je lees het op deze pagina!

Wat is een ERP systeem?

In het verleden werd een ERP systeem vaak opgeleverd in diverse, losse pakketten. Doordat de losse pakketten niet met elkaar konden communiceren, was het lastig om te voldoen aan de unieke en complexe bedrijfsbehoefte. Hierdoor moest er vaak een compromis worden gesloten, werd er een omweg gebouwd of werd het optimaliseren van nieuwe processen enorm vertraagd.

Het ERP systeem van Ittica Media is op een doordachte manier gebouwd waardoor dergelijke problemen niet zullen voorkomen. Ons ERP systeem is namelijk alles omvattend met daarin losse, individuele modules. Vanaf het standaard vertrekpunt kunnen wij vervolgens iedere module op maat ontwikkelen om exact aan te sluiten op jouw bedrijfsprocessen. Hierdoor komt het ERP systeem pas echt tot zijn recht.

Signalen waaruit blijkt dat jij een ERP systeem nodig bent

Voor veel ondernemers en directeuren voelt de stap naar een ERP systeem vaak enigszins beangstigend. Echter, wanneer jij het gevoel hebt dat de prestaties van het bedrijf stagneren en operationele impact niet direct zichtbaar wordt, is ERP wellicht een oplossing voor jou. Mocht jij een van de volgende signalen herkennen, dan lijkt het goed om eens een vrijblijvend adviesgresprek aan te vragen:

  1. Je huidige (ERP) systeem helpt jou niet om te groeien
  2. Er wordt gewerkt met te veel verschillende systemen
  3. Er wordt niet voldaan aan de verwachtingen van de klant

Een demo aanvragen?

Ben jij benieuwd naar de flexibiliteit en mogelijkheden binnen ons ERP pakket? Vraag dan gerust een demo aan en laat je verassen door de eindeloze mogelijkheden.

Aanvraag ERP demo

 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!