Internetbureau Drenthe

Wanneer je als ondernemer in Drenthe snel online wilt groeien, dan kom je al snel terecht bij een internetbureau. Wij van Ittica Media zijn van mening dat het huidige online tijdperk voor iedere ondernemer kansen met zich meebrengt. Door alle nieuwe trends en vele keuzemogelijkheden kan deze wereld echter soms ook overweldigend overkomen: waar en hoe moet ik beginnen?  

Momenteel bieden wij verschillende diensten voor onze klanten aan. Zo maken wij onder andere websites binnen ons eigen CMS: Fundamental. Met dit geoptimaliseerde systeem voor zoekmachines ben je niet langer afhankelijk van derden en onderscheid jij je gemakkelijk van de massa. Naast het ontwikkelen van websites en webshop bieden wij ook andere diensten aan zoals online marketing.  

Hoe wij als internetbureau te werk gaan

Onze succesformule bestaat uit 4 stappen. Deze werkwijze hanteren wij al ruim 20 jaar en heeft voor onze klanten al veel mooie resultaten opgeleverd.  

  1. Explore. Tijdens deze eerste fase vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Hier vergaren wij zoveel mogelijk informatie om de doelen die jij voor ogen hebt te realiseren.
  2. Create. De creatieve fase. Naast webdesign kan ons team je ook helpen met productfotografie, digitale content en het inrichten van social media pagina’s.
  3. Develop. In de derde stap werken zowel front-end als back-end developers samen om de website te bouwen.
  4. Connect. Zodra de website online staat, zal je doelgroep bereikt en behouden moeten worden. Hiervoor stellen wij een unieke marketingstrategie voor jou op!  

Interesse gekregen?

Gevestigd in Hoogeveen gingen al veel klanten jou voor. Niet alleen hebben wij Drentse ondernemingen mogen helpen. Ook klanten uit de rest van Nederland, Amerika, Duitsland en Turkije hebben ons gevonden. Als je benieuwd bent wat onze ervaring op het gebied van online groei voor jouw onderneming kan betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen! Onze experts staan je graag te woord tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. 

Contact opnemen

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!