Wij helpen jou beter vindbaar worden in Google.
Het online zoekmachine optimalisatie bureau

Zoekmachine optimalisatie bureau

Wij van Ittica Media zijn een zoekmachine optimalisatie bureau. Dus ben je online niet goed vindbaar met je website of webshop? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) word je vindbaarheid verbeterd in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Het framework dat geschikt is voor SEO

Wij bouwen websites en webshops waarbij het framework voorzien is van de laatste updates op het gebied van SEO. Met SEO leg je de fundering voor een goede website of webshop. Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw website door de juiste doelgroep gevonden wordt. Hoe we dit doen? We creëren de content waarnaar jouw doelgroep zoekt. We zorgen voor een toegankelijk platform voor (zoekmachine)bots. Waarna we de autoriteit van je platform verder uitbouwen in de vorm van backlinks.

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau?

Ieder bedrijf wil uiteraard hoger scoren in Google. Dit gebeurd echter niet van de één op de andere dag. Het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie aan een extern bureau zorgt ervoor dat er veel tijd wordt bespaart. Daarnaast zorgen onze specialisten ook voor een constante stroom aan verkeer naar je website. Verkeer dat ook nog eens relevant is. Dus is jouw doelgroep actief op YouTube? Dan creëren we content voor YouTube. Heeft jouw doelgroep voornamelijk vragen en zijn ze op zoek naar de juiste antwoorden? Dan zorgen wij voor teksten waarbij de doelgroep zijn/haar antwoord vindt. Door AEO (Answer Engine Optimalisation) toont Google tegenwoordig ook antwoorden op vragen die gesteld worden door de bezoeker. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker ook verder kijkt dan de zoekmachine. Daarom zorgen wij ook voor teksten die het aantrekkelijker maken om jouw website of website te bezoeken. Om online te groeien met je website of webshop bereiken wij op deze manier dus altijd de juiste doelgroep!

Onder het motto; ‘Waar bezoekers komen en gaan blijft Google altijd bestaan'.

 

Vraag een advies SEO scan aan!

Benieuwd hoe jou website of webshop scoort in de online zoekmachines? Vraag dan onze vrijblijvende SEO scan aan. 

SEO scan aanvragen
Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!