Upload eenvoudig instagram foto's bij Yourframe.shop.
Maatwerk koppeling voor jouw webshop

Instagram uploader Yourframe.shop

Eigen gemaakte foto's aan de wand is een grote trend op het gebied van wanddecoratie. Onze internationale klant Yourframe.shop kwam bij ons met de vraag of het ook mogelijk is om een eigen Instagram foto te kunnen uploaden in de webshop. Hiermee kunnen klanten met een paar klikken op de knop een eigen Instagram foto voor aan de muur bestellen. Wij zijn direct keihard aan het werk gegaan om deze koppeling met Instagram te ontwikkelen, met een fantastisch resultaat.

Afbeeldingen uploaden via Instagram

Het vinden van de perfecte afbeelding voor aan de wand is niet gemakkelijk. Maar heb jij al eens gedacht aan je eigen Instagram pagina? Hier deel je vaak leuke herinneringen of mooie foto's, perfect om aan de muur te hangen dus. Met behulp van onze speciale Instagram uploader in Yourframe.shop is het nu mogelijk om je eigen Instagram pagina voor aan de wand te bestellen. Jouw favoriete Instagram foto met de meeste likes boven jouw bed, hoe tof is dat?

Instagram uploaden Yourframe.shop

Maatwerk koppeling voor jouw webshop

Heb jij een webshop en wil jij ook klanten de mogelijkheid bieden om eigen Instagram foto's te uploaden? Neem gerust vrijblijvend contact met één van onze experts op. Wij praten graag over de eindeloze mogelijkheden en eventuele nieuwe koppelingen voor jouw webshop. 

Contact opnemen

Bezoek de website
Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!