De gemakkelijke verzendservice voor webwinkels: MyParcel.

De gemakkelijke verzendservice voor webwinkels: MyParcel.

Een goede webshop is niet alleen een webshop die veel bestellingen krijgt. Een goede webshop is namelijk een webshop die ook het verwerken van bestellingen op orde heeft. Een webshop die de backoffice processen goed heeft een vele malen hoger rendement. Het printen van verzendlabels is een proces dat zonder automatisch geïntegreerde koppeling erg langzaam gaat. Dan moeten alle gegevens handmatig ingevoerd worden. Gelukkig is dat door MyParcel niet nodig. De software van MyParcel is te koppelen aan jouw webshop waardoor verzendlabels automatisch aangemaakt worden, ook met ons eigen beheersysteem Fundamental.

Hoe werkt MyParcel?

MyParcel is te koppelen aan je webshop zodat er automatisch verzendlabels aangemaakt worden voor de binnengekomen bestellingen. Dat geldt voor allerlei formaten orders. Van brievenbuspakje tot pallet. 

De automatische werking zet zich voort in het aanmelden van de pakketten. Pakketten worden direct aangemeld wanneer jij dat wilt met één druk op de knop. De volgende stap? De pakketten inleveren bij een PostNL locatie of laten ophalen door de haalservice van PostNL.

Fundamental met MyParcel

Ons eigen beheersysteem Fundamental is ook te koppelen met MyParcel. De developers van Ittica Media hebben binnen mum van tijd een koppeling met MyParcel en jouw Fundamantel webwinkel gerealiseerd. Zo kun je met de goede basis van Fundamental een verzendproces met veel rendement opzetten!


Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!