DepositPhotos

DepositPhotos

Voor WannaHave WallPrint hebben wij een API koppeling mogelijk gemaakt met DepositPhotos. Een grote internationale partij die een enorme beeldenbank heeft aan stockfoto's, video's en geluiden.

Dankzij de koppeling hebben de bezoekers op de webshop de mogelijkheid om meer dan 218 miljoen unieke afbeeldingen te bestellen als WallPrint. Een unieke situatie die wij nog niet eerder hebben gezien op een onlie platform. Het kan dan ook niet anders dat er voor ieder interieur een passende WallPrint vindbaar moet zijn.

Wat houdt de API koppeling precies in?

De API koppeling zorgt er voor dat er rechtstreeks wordt gecommuniceerd met de beelden van DepositPhotos. Dit houdt in dat zodra een bezoeker in de Art Library zoekt op 'Leeuw' er in alle diverse mogelijkheden leeuwen worden getoond. Tekeningen, natuurfoto's of andere intrepretaties van het woord worden als resultaat getoond met als gevolg dat de bezoeker zijn gewenste afbeelding kan vinden.

Zowel het heen sturen van User Input, ophalen van Product Data en Licenseren van afbeeldingen wordt allemaal geautomaiseerd via de API.


Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!