Huys Talent Cup gratis Online Marketing Scan

Ittica Media uit Hoogeveen is al enkele jaren trotse sponsor van de Huys Talent Cup, het voetbaltoernooi waar getalenteerde jongeren hun vaardigheden laten zien en plezier beleven op de velden van VV de Weide.

Wij delen dezelfde waarden als de Talent Cup en streven ook naar groei. Daarom bieden wij een Online Marketing Scan aan. Hiermee ontvang je binnen één werkdag praktische tips in je inbox om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. En het mooiste van alles? De scan is volledig vrijblijvend!

Vraag hier de scan aan

Marketingteam Ittica Media

Wat levert de scan mij op?

Onze marketingexperts gaan jouw website of webshop analyseren op verschillende facetten van online marketing:

  • SEO: We onderzoeken op welke organische zoekwoorden je momenteel al scoort en waar nog kansen liggen voor jouw bedrijf.
  • SEA: Zoekmachine adverteren is een krachtige strategie om meer verkeer naar jouw website te krijgen. Ons team gaat analyseren of jij al het maximale uit deze campagnes haalt.
  • Social Media: Met bijna 14 miljoen social-media gebruikers in Nederland is het een must dat je bedrijf deze platformen op een juiste manier inzet.
  • CRO: Middels een uitgebreid stappenplan laten we zien hoe de conversieratio op je website verhoogd kan worden. Door dit toe te passen verhoog jij met gemak de online omzet van jouw bedrijf!

Maak gebruik van onze Online Marketing Scan en krijg inzicht in de beste zoektermen om jouw doelgroep te bereiken en meer verkeer naar jouw website of webshop te genereren. Dit is dé kans om jouw online aanwezigheid te vergroten en meer klanten te bereiken!

Wees je concurrenten voor

LET OP: Vanwege de grote interesse hebben wij nog plek voor 6 bedrijven die willen profiteren van deze unieke mogelijkheid. Wacht daarom niet langer en vraag snel de scan aan om een voorsprong op jouw concurrentie te behouden.

Profiteer van deze kans

 

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!