Ittica Media.
Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei

Internetbureau Ittica Media uit Hoogeveen helpt jou om te groeien op het internet

Wil jij jouw webshop of website laten maken door een bedrijf uit Drenthe? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ittica Media is namelijk het internetbureau van Hoogeveen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende onderdelen, kunnen wij jou compleet ontzorgen in de digitale jungle. Zo houden wij ons naast het maken van websites of webdesign ook bezig met:

Wie zijn wij?

Ittica Media is opgericht in het jaar 2000 vanuit een studentenkamer in Groningen. Al een geruime tijd geleden zijn wij verhuisd naar Hoogeveen en zijn wij inmiddels een gevestigde naam in het online Drentsche landschap geworden. Ons internetbureau houdt zich bezig met het creëren van unieke en doelgerichte webdesigns. De ontwikkeling van websites en webshops en het daadwerkelijk laten groeien van websites doormiddel van online marketing.

Naast de technische kant zijn onze online marketing toppers in staat om jouw online doelstellingen te verwezenlijken. Door middel van onze diverse marketingactiviteiten hebben wij al veel websites mogen laten groeien en scoren in de zoekmachine van Google en Bing. Is jouw website de volgende die wij laten groeien?

Ontdekken waar jouw kansen liggen?

Doe de gratis quickscan en ontdek waar de mogelijkheden liggen!

Bekijk hier

Een effectieve manier van werken

Wij durven te zeggen dat wij ons onderscheiden van de rest door onze unieke en effectieve werkwijze. Onze projecten worden opgedeeld in vier fases om de projecten overzichtelijk en gestroomlijnd te houden. Doordat jij als klant nauwlettend bij het proces wordt betrokken, weten wij zeker dat er bij de afronding van het project alleen maar winnaars zijn. De vier fases die wij doorlopen zijn:

  1. Explore
  2. Create
  3. Develop
  4. Connect

De kunst is om de verschillende activiteiten als een goed geoliede machine op elkaar aan te laten sluiten. Goede communicatie is essentieel en de verschillende teams binnen Ittica Media staan daarom ook nauw met elkaar in contact. Iedereen binnen de organisatie is betrokken bij het proces omdat wij alleen op die manier de mooiste resultaten kunnen boeken.

Voor meer informatie over ons werkproces kunt u meer lezen op onze site.

Waarom kiezen voor Ittica Media?

Ittica Media is een toonaangevend internetbureau in Drenthe, wij luisteren naar de wensen van de klant en vullen de wensen aan met onze expertise. Op deze manier komen we samen tot het gewenste resultaat en proberen we de verwachtingen van de klant telkens te overtreffen. Doordat de communicatie intern gestroomlijnd verloopt tussen de teams en de klant kunnen wij:

  •       intensief contact onderhouden.
  •       van elkaar weten wat er gaande is 
  •       altijd snel reageren op eventuele veranderingen.
  •       het project opleveren volgens de gestelde verwachtingspatronen.

Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie de sleutel tot succes is.

Hoger ranken in Google - geheel vrijblijvend

Onze gratis SEO-scan kan helpen bij het blootleggen van kansen voor jouw website. We onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf, welke concurrenten de klanten wegsnoepen en welke optimalisaties nodig zijn. Op al deze vragen krijg je van ons een eerlijk antwoord!

Ik wil een gratis SEO scan ontvangen

Een unieke werkwijze

Bij Ittica werken we volgens onze eigen filosofie: in 4 stappen werken aan een nieuw succesverhaal. Ben je benieuwd hoe een samenwerking er tussen ons uit gaat zien en hoe wij jouw doelen kunnen helpen waarmaken? Neem gerust een kijkje verder voor meer informatie! Wij delen graag onze aanpak en successen met jou.

01. Explore
Eerst nadenken, dan pas uitvoeren

02. Create
Van creatief concept tot prototype

03. Develop
Technische hoogstandjes die werken

04. Connect
De doelgroep daadwerkelijk bereiken

 

Onze werkwijze

 

Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!