Digitale groei behalen.
Online Marketingbureau uit Drenthe

Vind de beste online marketing partner in Drenthe

Op zoek naar een regionale partner in Drenthe om jouw online marketing activiteiten aan toe te vertrouwen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ittica Media uit Hoogeveen, een full-service marketingbureau, is de perfecte match voor jouw onderneming in Drenthe! Hieronder vertellen wij je kort en krachtig hoe wij online marketing kunnen inzetten om jouw digitale groei te realiseren.

Samen online groei realiseren in Drenthe

Met meer dan 20 jaar ervaring in de digitale jungle hebben wij het internet van dichtbij zien opgroeien. Onze conclusie is dat 'online' nooit stilstaat en dat door ontwikkelen het allerbelangrijkste is. Onze strategische aanpak is erop gericht om maandelijks samen met jou de marketingactiviteiten en doelstellingen te bepalen. Of het nu gaat om meer potentiële klanten, conversies of leads, wij focussen ons op de gezamenlijke inspanning. Jij hebt immers de vakinhoudelijke kennis en wij zijn bekend met alle ins en outs van de online wereld.

Online marketingstrategie formuleren

Werkwijze van Ittica Media

Welke activiteiten wij inzetten voor jouw onderneming in Drenthe is volledig afhankelijk van jouw doelstellingen en middelen. Zo kunnen Social Media, Zoekmachine optimalisatie of Adwords een belangrijke rol spelen. Daarom stellen wij in een eerste gesprek jou het hemd van het lijf om zo een duidelijk verwachtingspatroon boven water te halen.

Met de inzichten vanuit de gesprekken formuleren wij een marketingstrategie en plannen we taken om te werken aan de online vertoning van jouw bedrijf in Drenthe. Aan het eind van iedere maand doen wij, naast de periodieke monitoring, een analyse om terug te blikken op de uitgevoerde marketingactiviteiten. Wat ging er goed en wat heeft onder verwachting gepresteerd? Zo zijn we transparant naar jou en kunnen we succes delen, maar ook bijsturen waar nodig.

Online marketing bureau in drenthe Ittica Media

Standaard marketingpakketten

Om het transparant te houden werken wij voor onze klanten met maandelijkse marketingpakketten. Een vast bedrag per maand waaraan vaste uren zijn gekoppeld zonder enige verrassingen achteraf. Al vanaf €390,00 per maand kan je gebruik maken van onze diensten. Voor meer informatie over onze marketingpakketten kan je ons het beste een mail sturen.

Informatie over de pakketten

Online marketing bureau in Drenthe voor je zichtbaarheid?

Ben jij dus op zoek naar een internetbureau in Drenthe om jouw online marketing uit te besteden en jouw doelgroep te bereiken? Bij Ittica Media zijn we expert in online marketing. Zo hebben we al meerdere webshops en websites mogen voorzien van gezond verkeer welke omgezet worden in (vaste) klanten. Laat het sturen van de juiste mensen naar je webshop en website maar aan ons over. Jij hoeft ze enkel repeterende klant te maken! 

Ben je geïnteresseerd in online marketing uitbesteden door een kwalitatief goed en transparant online marketingbureau in Drenthe? We gaan graag met je zitten onder het genot van een kopje koffie. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en leggen we de huidige problemen van je online presentatie bloot. 

Ik wil vrijblijvend praten met marketingexperts

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!