Blogs laten schrijven

Goed scoren in de zoekmachines. Door blogs te schrijven kun je dit behalen. Echter, een blog schrijven die scoort kan enorm tijdrovend zijn. Daarnaast vereist zoekmachine optimalisatie expertise en ervaring zodat jij er zeker van bent dat de blog kwalitatief verkeer trekt. Daarom is blogs laten schrijven door een expert wellicht de oplossing voor jou als ondernemer. Zo kan jij de focus houden op de Core-business van jouw bedrijf en tijd besparen.

Wat levert een blog op?

De originele definitie van een blog is deze dagen helemaal niet meer aan de orde. Het is veel meer dan een ‘online dagboek’. Blogs worden tegenwoordig veel gebruikt om speurders op het internet van informatie en updates te voorzien. Middels deze informatie kan een webshop of website bezoekers winnen en deze omzetten in klanten. Gezien men zoekmachines op dit moment veelal gebruikt om antwoord te krijgen op hun vragen, kan het schrijven van blogs wel degelijk effectief zijn voor jouw onderneming. 

Gratis zoekwoordenonderzoek aanvragen

Content is key

Bij het schrijven van een blog is het enorm belangrijk om bij jezelf na te gaan: Wat wil mijn potentiële klant zien? Wat wil hij/zij weten? Door diep in te gaan op de bezoeker zijn behoeften, straal je als website of webshop expertise uit. Het geeft de bezoeker vertrouwen in jou en zet deze vele malen sneller om in een kopende klant. 

Hoger scoren in Google

Ittica Media is expert in het schrijven van content dat hoog scoort binnen zoekmachines. Hoog scoren betekent meer bezoekers wat resulteert in meer potentiële klanten. Door middel van een zoekwoorden onderzoek kijken we bij Ittica Media op welke onderwerpen veel potentie zit om de kansen te ontdekken. Vervolgens doen we informatie op over het onderwerp om hiermee een goed gestructureerde tekst zo optimaal mogelijk te schrijven. Na het publiceren van een tekst houden we de progressie binnen de zoekmachines nauwlettend in de gaten om resultaten te monitoren en hiervan te leren.

 

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!