Data optimization

Heb jij een webshop met veel producten, categorieën en pagina's maar is deze content niet vindbaar in de zoekmachines? Wellicht is Data Optimization dan iets voor jouw shop!

Wat is Data Optimization?

Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels de fijne kneepjes binnen het online landschap. Het komt dan ook vaak voor dat een webshop boordevol content staat, zoals prodcten, categorieën, landingspagina's en overige pagina's. Maar het feit dat de content er is, betekent nog niet dat dit hoog scoort in de zoekmachines van Google en Bing. Mede denkzij Data Optimization wordt het proces gestart om de gewenste content wel te laten scoren.

Mede door het optimaliseren van de content, technieken autoriteit kijken wij structureel waar er kansen liggen in de zoekmachines. Wij zullen onder andere teksten herschrijven met de juiste structuur, op zoek gaan naar partners voor een eventuele backlink en andere type werkzaamheden. Het doel wat centraal staat voor ons is dat bestaande, niet scorende pagina's hoger naar voren komen in de zoekmachine.

De voordelen

Data Optimization door een externe partij brengt een aantal voordelen met zich mee, te weten:

  • Wij denken enkel aan het doel en zullen niet verdwaald raken in overbodige details
  • Hoog scoren in de zoekmachines (Google, Bing) brengt kwalitatieve bezoekers met zich mee
  • Krijg inzichtelijke informatie over de concurrent

Ittica laat jouw webshop scoren

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen voor ons? Of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor jouw webshop te ontdekken? In beide gevallen nodigen wij je graag eens uit voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Adviesgesprek aanvragen  Mail ons

 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!