Webshop op maat

Bij het gebruik van de welbekende Open Source systemen is het vaak niet mogelijk om een webshop exact zo in te richten waardoor jouw organisatie optimaal rendeert. Bij Ittica Media hebben wij ons beheersysteem dusdanig ingericht dat ook een webshop op maat geen enkel probleem is.

Een modulair beheersysteem als basis

Het door ons zelf gemaakt beheersysteem, Fundamental, is volldig in modules opgebouwd. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar kunnen wij het beheer ook voor de gebruiker overzichtelijk houden. Daarnaast biedt leent onze opbpuw zich ook volledig om eenvoudig maatwerk modules te ontwikkelen of bestaande modules te personaliseren. Hierdoor weten wij zeker dat de webshop exact aansluit op jouw interne bedrijfsprocessen.

Het proces van een maatwerk webshop

Bij het ontwikkelen van een maatwerk webshop beginnen we altijd met een Explore-fase. Hierdoor proberen we de exacte wens te achterhalen die jij als opdrachtgever hebt en proberen we het project af te bakenen. Dit is voor ons dé manier om te kunnen voldoen aan de door jou gestelde verwachtingen zonder dat er allerlei extra kosten gemaakt hoeven worden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Vrijblijvend gesprek aanvragen


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!