Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Professionele SEO diensten nodig? Kies er voor om deze dienst uit te besteden en schakel de expertise van zoekmachine optimalisatie bureau Ittica Media in. SEO is één van onze online marketingdiensten en staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. Met SEO optimaliseren wij websites voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Met relevante content en de juiste technieken zorgen wij voor een hogere, organische zoekmachine positie en wordt jouw bedrijf gevonden op de juiste zoektermen.

Hogere organische score in Google

Bron: Google Analytics

Goed vindbaar in de gratis resultaten van Google

Iedere seconde worden er enkele duizenden zoekopdrachten in Google opgegeven, waardoor er aan het einde van de dag enkele biljoenen resultatenpagina's zijn weergegeven aan al die bezoekers. Daar liggen dus kansen! Hoog in de zoekresultaten van Google komen, dat is waar wij ons continu bezig houden met SEO. Content is één van de belangrijkste onderdelen binnen SEO, maar dat is het niet alleen. Onze SEO strategie wordt bepaald door de volgende drie onderdelen.

Techniek

Bij techniek kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid van de website. Denk hierbij aan de snelheid, de veiligheid, en de mobiele versie van jouw website. Dit valt onder On-site SEO en omvat de technische aspecten die je aan de website kunt veranderen om deze website prettiger te maken voor de bezoeker, maar ook voor de zoekmachine. 

Content

Content is een onmisbare schakel binnen On-site SEO. Bij content is de hoofdzaak luisteren naar de klant. Wat willen de klanten? Welke vragen stellen de klanten?  Waar zijn de klanten naar op zoek? Want dat typen ze waarschijnlijk ook in het zoekvenster. Deze informatie verwerken we in een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Wij bepalen voor elk zoekwoord wat de haalbaarheid is en zo komen wij er achter waar de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Autoriteit

De SEO autoriteit van je website geeft aan hoe belangrijk en betrouwbaar jouw website in de ogen van Google is. Hoe hoger jouw autoriteit, hoe hoger je zal scoren in de toekomst. Bij autoriteit kijken de zoekmachines naar de domeinnaam, URL van de pagina en de interne links en de backlinks. Backlinks zijn links vanaf andere websites naar jouw website. 

SEO door Ittica Media

Behaal resultaat met jouw website

Ittica media denkt niet alleen mee op het gebied van SEO. Wij denken in de breedste van het woord aan het behalen van resultaat met jouw website. Hier vallen SEA, Social Media, Google Analytics analyses en e-mailmarketing ook onder.  We houden ons bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid. Zo houden wij onze expertise ten allen tijde up-to-date.

Benieuwd waar kansen liggen?

We snappen dat je inmiddels nieuwsgierig bent geworden naar de prestaties van je bedrijf binnen de online zoekmachines. "Hoe scoor ik, en waar liggen de kansen?". Om een antwoord op deze vraag te krijgen kun je onze SEO quickscan aanvragen. In deze scan laten wij je zien hoe je hoger kunt scoren in Google. En het mooiste: de scan is volledig gratis! Vraag hem vandaag nog aan zodat je binnen enkele werkdagen aan de slag kunt.

Vraag hier de SEO quickscan aan


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies