Marketing Hoogeveen

Online marketing is een bekend begrip geworden in Nederland. Ook Hoogeveen kan niet achter blijven. Bedrijven uit Hoogeveen kunnen makkelijker dan ooit hun gewenste publiek bereiken. Niet alleen in Hoogeveen, maar ook daarbuiten. En dat hoeft niet alleen bij Noord- en Oost-Nederland te blijven. Daarom adviseren we om online marketing niet alleen in Hoogeveen als jouw troef in te zetten, maar ook daarbuiten. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Wil je nou direct starten met online marketing in Hoogeveen? Ittica Media helpt je graag op weg met een vrijblijvend advies gesprek!

Ik wil een vrijblijvend marketing adviesgesprek

De basis van online marketing in Hoogeveen

Online marketing is het maken van reclame voor jouw producten of diensten als bedrijf op het internet. Deze reclame leidt uiteindelijk allemaal naar één punt: Jouw website. Dit is het fundament voor jouw online successen. Want eerlijk is eerlijk, je kunt duizenden bezoekers hebben, maar is jouw website/webshop niet in orde, dan zullen er ook geen bestelling af worden genomen. Of offertes op worden gevraagd. Of zal er geen verder contact worden gelegd.

Dus let er op, je website/webshop is de basis van jouw gehele online proces. 

E-mail marketing

E-mail marketing is een cruciaal onderdeel binnen online marketing en wordt heel erg onderschat. Wist je dat e-mail marketing de hoogste ROAS heeft? (Return On Ad Spend)? Dat wil zeggen dat je de meeste waarde terugkrijgt voor je investering. Even om je een beeld te geven: Gemiddeld vloeit uit elke €1 die naar e-mail markeitng gaat een waarde van €36 terug. Hoe fijn is dat?

Bij Ittica Media ontwikkelen strategieën om zoveel mogelijk e-mail adressen van prospects te verzamelen om deze vervolgens te voorzien van gepersonaliseerde content in de mail.

Social media marketing Hoogeveen

Ook social media staat hoog in het vaandel tegenwoordig. En bedrijven kunnen hier op capituleren. Ook in Hoogeveen. Een actief social media platform trekt de (potentiële) klant en bindt deze met jouw bedrijf, wat betekent dat ze sneller van je kopen. 

Social media beheer

Het beheren van een social media account is tijdrovend en moeilijker dan je denkt. Creativiteit is hier heel erg belangrijk. Gelukkig hebben we bij Ittica Media een strategie ontwikkelt waardoor we voor klanten kwalitatief goede content kunnen maken binnen beperkte tijd. Het is de manier om regelmatig contact te houden met je klanten.

Facebook Ads

Ook Facebook Ads zijn enorm krachtig. Middels Facebook Ads kun je binnen korte tijd een groot publiek gebruiken. En dan ook nog het publiek dat jij wilt. Het mooie is dat Facebook nog steeds het meest gebruikte platform ter wereld is en er dus de mogelijkheid is om exact de mensen te bereiken die jij als klant wil hebben.

Zoekmachine marketing

Zeg ik zoekmachine, dan zeg jij... Google. Google levert enorm bij in de bijdrage van online attentie voor bedrijven. Mensen zoeken hier naar het antwoord op hun vraag. Naar hetgene wat ze zoeken. Als jouw website/webshop de gebruiker zijn wensen kan vervullen, dan is dat natuurlijk het ideale scenario. Wellicht komt er een sale uit. 

Zoekmachine optimalisatie - SEO

De ideale manier om hoge rankings op webpagina's te scoren, zonder hiervoor te hoeven betalen aan de zoekmachines. Binnen SEO zijn er veel mogelijkheden zoals On-Page-, Off-page- en technische SEO. Idealiter vormen deze mogelijkheden samen een front om een groei te kunnen doormaken op kortere termijn in de zoekresultaten.

Zoekmachine adverteren - SEA

Met zoekmachine adverteren, ook wel SEA, is het mogelijk om met jouw advertenties boven de organische zoekresultaten te verschijnen. Hier staan echter wel kosten tegenover: de zogenaamde CPC (kosten per klik). Met een gedreven marketingteam die een goed formuleerde marketingstrategie heeft opgesteld kan je met Google Ads veel bezoekers/conversies binnenhalen. 

Recent hebben wij veel succes met deze methode. Met een baanbrekende strategie weten wij een hele hoop verkopen en leads te voorzien.

De online marketing strategie door Ittica Media: Het online marketing bureau in Hoogeveen

Heel eerlijk, online marketing is een jungle en je raakt er snel verdwaald. Er zijn zoveel mogelijkheden dat bedrijven vaak 'door de bomen het bos niet meer zien'. Wij helpen je graag weer overzicht te krijgen. Voor elk bedrijf zijn er andere mogelijkheden en je wil als bedrijf capituleren op de mogelijkheden die het meeste verschil maken. Daarom gaan we graag eens met je zitten - uiteraard met een bakje koffie - om te kijken wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf.

Ben je geïnteresseerd naar marketingdiensten van Ittica Media uit Hoogeveen? Dan helpen we je graag. Op naar online succes samen!

Ik wil online groeien - Vrijblijvend adviesgesprek

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!