Marketing Hoogeveen

Tegenwoordig bestaat marketing niet alleen meer uit flyers uitdelen of grote billboards plaatsen langs de snelweg. De komst van het internet heeft ervoor gezorgd dat je (potentiële) klanten wereldwijd met enkele muisklikken via verschillende online kanalen te bereiken zijn. Klinkt goed, maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden binnen online marketing en hoe kan mij dit verder helpen als ondernemer in Hoogeveen?

Voorbeelden Online Marketing Middelen

Marketing middelen

Voorbeelden van online marketing middelen zijn zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social advertenties en zoekmachine adverteren. Deze ruime hoeveelheid aan middelen biedt veel kansen voor online groei. We hebben echter gemerkt dat de startende marketeer soms niet goed weet waar hij moet beginnen. Wellicht is het daarom een optie voor jou om marketing in Hoogeveen uit te laten besteden. Bij Ittica Media, gevestigd in Hoogeveen, zijn wij gespecialiseerd in:

SEO

De ideale manier om hoge rankings op webpagina's te scoren, zonder hiervoor te hoeven betalen aan de zoekmachines. Binnen SEO zijn er veel mogelijkheden zoals On-Page-, Off-page- en technische SEO. Idealiter vormen deze mogelijkheden samen een front om een groei te kunnen doormaken op kortere termijn in de zoekresultaten.

SEA

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om met jouw advertenties boven de organische zoekresultaten te verschijnen. Hier staan echter wel kosten tegenover: de zogenaamde CPC (kosten per klik). Met een gedreven marketingteam die een goed formuleerde marketingstrategie heeft opgesteld kan je met Google Ads veel bezoekers/conversies binnenhalen. 

Social Media Beheer

Van sommige ondernemingen bevindt een groot deel van hen klanten zich op social media platformen. Voor dit soort bedrijven is het van belang om de engagement hoog te houden. Regelmatige, relevante posts zijn hiervoor cruciaal. Het nadeel is dat dit veel tijd kan kosten. Daarbij zien eigen gemaakte creaties voor op Instagram er niet altijd fraai uit. De oplossing is Social Media Beheer door een professioneel online marketing bureau.

E-mailmarketing

Wist je dat E-mailmarketing nog steeds één van de best-werkende kanalen is voor online marketing? Stuur je abonnees nieuwsbrieven om te informeren of te verkopen. Verder kun je trigger mails sturen en automation flows uitwerken. Een trigger mail is een mail die wordt gestuurd na een bepaalde actie, zoals het verlaten van de winkelwagen. Een automation flow is een set aan e-mails die achter elkaar wordt gestuurd op basis van eerdere acties. Wanneer E-mailmarketing goed wordt ingezet is het zeer winstgevend.

Het opstellen van een online marketing strategie

Al die vormen van online marketing lijken heel mooi, maar werken niet wanneer er geen strategie achter zit en er lukraak maar wat wordt gedaan. Daarom formuleren de online professionals van Ittica Media altijd een strategie na een aantal gesprekken met jou. We doen een voorstel, spijkeren bij waar nodig en gaan direct aan de slag.

Interesse gekregen? Ittica Media uit Hoogeveen staat klaar voor jou!

Als je benieuwd bent geworden wat marketing voor je onderneming in Hoogeveen of omstreken kan betekenen, raden wij je aan om vrijblijvend contact met ons team op te nemen. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om na te gaan wat de beste marketingstrategie zou zijn voor jouw bedrijf!

Vrijblijvend adviesgesprek online marketing

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!