Marketing Hoogeveen

Tegenwoordig bestaat marketing niet alleen meer uit flyers uitdelen of grote billboards plaatsen langs de snelweg. De komst van het internet heeft ervoor gezorgd dat je (potentiële) klanten wereldwijd met enkele muisklikken via verschillende online kanalen te bereiken zijn. Klinkt goed, maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden binnen online marketing en hoe kan mij dit verder helpen als ondernemer in Hoogeveen?

Voorbeelden Online Marketing Middelen

Marketing middelen

Voorbeelden van online marketing middelen zijn zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social advertenties en zoekmachine adverteren. Deze ruime hoeveelheid aan middelen biedt veel kansen voor online groei. We hebben echter gemerkt dat de startende marketeer soms niet goed weet waar hij moet beginnen. Wellicht is het daarom een optie voor jou om marketing in Hoogeveen uit te laten besteden. Bij Ittica Media, gevestigd in Hoogeveen, zijn wij gespecialiseerd in:

SEO

De ideale manier om hoge rankings op webpagina's te scoren, zonder hiervoor te hoeven betalen aan de zoekmachines. Binnen SEO zijn er veel mogelijkheden zoals On-Page-, Off-page- en technische SEO.

SEA

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om met jouw advertenties boven de organische zoekresultaten te verschijnen. Hier staan echter wel kosten tegenover: de zogenaamde CPC (kosten per klik).

Social Media Beheer

Van sommige ondernemingen bevindt een groot deel van hen klanten zich op social media platformen. Voor dit soort bedrijven is het van belang om de engagement hoog te houden. Regelmatige, relevante posts zijn hiervoor cruciaal. Het nadeel is dat dit veel tijd kan kosten. Social Media Beheer biedt hier de oplossing voor.

E-mailmarketing

Wist je dat E-mailmarketing nog steeds één van de best-werkende kanalen is voor online marketing? Met het opzetten van zogenaamde automation flows is het mogelijk om volledige klantenreizen uit te werken.

Interesse gekregen? Ittica Media uit Hoogeveen staat klaar voor jou!

Als je benieuwd bent geworden wat marketing voor je onderneming in Hoogeveen of omstreken kan betekenen, raden wij je aan om vrijblijvend contact met ons team op te nemen. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om na te gaan wat de beste marketingstrategie zou zijn voor jouw bedrijf!

Robin Speth
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Robin!