Online marketing.
Onze specialisten staan voor je klaar

Online Marketing B2C

Als ondernemer kun je je richten op meerdere doelgroepsegmenten. Online marketing B2C staat voor business to consumer. Dit houdt in dat je via online kanalen jouw diensten of producten direct probeert te verkopen aan consumenten. Een groot verschil met B2B (business to business) is dat je je met B2C richt op klanten die per keer een stuk minder geld uitgeven. Hierdoor zul je meer afnemers moeten bereiken om een gewenste omzet te behalen. Dit zijn enkele redenen waarom het runnen van een B2C onderneming een compleet andere marketingstrategie vereist dan een B2B bedrijf. 

Hoe kan Ittica Media jou helpen met B2C Online Marketing?

Er zijn talloze mogelijkheden om online marketing in te zetten. Omdat elke onderneming anders is, kan het echter lastig zijn om de juiste kanalen te selecteren. Ittica Media helpt jou hier verder mee. Aan de hand van een unieke marketingstrategie wordt er gekeken waar de doelgroep van je bedrijf zich bevindt en hoe deze zo effectief mogelijk te bereiken is. Voorbeelden hiervan zijn SEO, SEA en E-mailmarketing. Na het formuleren en uitvoeren van dit plan, worden de resultaten gemonitord en bijgestuurd waar nodig. 

Samen doorgroeien?

Wil je als B2C ondernemer online succes behalen? Dan is de Gratis Online Marketing Scan dé volgende stap voor jou! Onze experts helpen je graag met het selecteren van de juiste kanalen om jouw doelgroep effectief te bereiken, zoals SEO, SEA en E-mailmarketing. Na het formuleren en uitvoeren van een unieke marketingstrategie, analyse we de resultaten waar nodig. Geïnteresseerd in de diensten van Ittica Media? Neem dan nu contact met ons op en laat ons samen met jouw onderneming doorgroeien!

Laat een online marketing scan uitvoeren

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!