Website pakketten

De website van je onderneming is hét online visitekaartje. Voor veel (potentiële) klanten zal deze site de plek zijn waar zij voor de eerste keer met je bedrijf in contact komen. Het is dus van belang dat dit voor hen een goede ervaring is. Om dit te realiseren zijn er twee dingen van groot belang. De website moet gebruiksvriendelijk zijn (denk aan goede laadsnelheden en mobiele responsiveness). Daarnaast wil je een website hebben met een sprekend design zodat je bedrijf professioneel oogt. 

Voor deze twee punten zit je bij Ittica Media goed! Dankzij meer dan twintig jaar ervaring hebben wij al talloze websites mogen ontwikkelen voor onze klanten. Op deze pagina leer je meer over onze werkwijze en welke website pakketten wij te bieden hebben.

Website maken binnen Fundamental

Fundamental

Na jaren van optimalisaties hebben onze developers een geheel eigen CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld: Fundamental. Binnen dit systeem maken wij al onze websites en webshops. Dit brengt vele voordelen met zich mee. In het kort maakt Fundamental het mogelijk om een website te maken die voldoet aan al je wensen, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Vraag gerust een gratis demo aan om de kracht van Fundamental zelf te ervaren.

Gratis demo aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

De eerste fase binnen onze werkwijze vinden wij erg belangrijk. In deze zogenaamde explore fase gaan we met jou in gesprek om alles te weten te komen over de wensen en doelen die jij voor ogen hebt. Op die manier kunnen wij samen een plan uitwerken. Zodra de volledige strategie uit is gewerkt start de creatieve fase. Hierin gaan wij voor je aan de slag om alle ideeën uit te werken in een passend webdesign. In onze derde fase gaat het development team aan de slag om de website te bouwen. In deze fase wordt er uitvoerig getest zodat de website met een gerust hart live gezet kan worden!

De website pakketten

Onze pakketten zijn zeer divers: van een basis website met alle benodigde functionaliteiten tot een complete oplossing voor bedrijven met meerdere afdelingen. Uiteraard weet jij als geen ander welk pakket het beste bij je past! Klik hieronder op de pakketten om ze te vergelijken.

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!