Website Pakketten: Vind het pakket dat bij jou past

De website van je onderneming is hét online visitekaartje. Voor veel (potentiële) klanten zal deze site de plek zijn waar zij voor de eerste keer met je bedrijf in contact komen. Het is dus van groot belang dat dit voor hen een goede ervaring is.

Een goed ontworpen en functionele website kan het verschil maken tussen een geïnteresseerde bezoeker en een verloren kans. Laten we eens dieper ingaan op wat dit betekent en hoe je dit kunt realiseren.

Website maken binnen Fundamental

Gebruiksvriendelijkheid & webdesign

Om een positieve eerste indruk te maken, zijn er twee dingen van groot belang. Ten eerste moet de website gebruiksvriendelijk zijn. Dit houdt in dat de website snel moet laden, gemakkelijk te navigeren moet zijn en goed moet werken op zowel desktops als mobiele apparaten. Een trage of moeilijk te navigeren website kan potentiële klanten afschrikken, nog voordat ze de kans hebben gehad om je diensten of producten te verkennen.

Ten tweede wil je een website hebben met een sprekend design zodat je bedrijf professioneel oogt. Een visueel aantrekkelijke website trekt niet alleen de aandacht van de bezoekers, maar kan ook het vertrouwen wekken dat je bedrijf betrouwbaar en serieus is. Dit betekent dat je aandacht moet besteden aan zaken als kleurgebruik, typografie, afbeeldingen en de algehele lay-out van de site.

Ittica Media: jouw partner in webshops

Voor deze twee cruciale punten zit je bij Ittica Media goed! Dankzij meer dan twintig jaar ervaring hebben wij al talloze websites mogen ontwikkelen voor onze klanten. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en zijn eigen behoeften en doelen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Op deze pagina leer je meer over onze werkwijze en welke website pakketten wij te bieden hebben. Of je nu een kleine ondernemer bent die net begint, of een groot bedrijf met complexe behoeften, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Website ontwikkelen met Fundamental

Na jaren van optimalisaties hebben onze developers een geheel eigen CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld: Fundamental. Binnen dit systeem maken wij al onze websites en webshops. Dit brengt vele voordelen met zich mee.

In het kort maakt Fundamental het mogelijk om een website te maken die voldoet aan al je wensen, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Ons CMS is gebruiksvriendelijk, flexibel en ontworpen met de nieuwste technologieën, zodat je altijd voorop loopt.

We nodigen je graag uit om de kracht van Fundamental zelf te ervaren. Vraag gerust een gratis demo aan en ontdek wat ons systeem voor jouw bedrijf kan betekenen.

Gratis demo aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

De eerste fase binnen onze werkwijze vinden wij erg belangrijk. In deze zogenaamde explore fase gaan we met jou in gesprek om alles te weten te komen over de wensen en doelen die jij voor ogen hebt. Op die manier kunnen wij samen een plan uitwerken. Zodra de volledige strategie uit is gewerkt start de creatieve fase.

Hierin gaan wij voor je aan de slag om alle ideeën uit te werken in een passend webdesign. In onze derde fase gaat het development team aan de slag om de website te bouwen. In deze fase wordt er uitvoerig getest zodat de website met een gerust hart live gezet kan worden!

Website pakketten

Onze pakketten zijn zeer divers: van een basis website met alle benodigde functionaliteiten tot een complete oplossing voor bedrijven met meerdere afdelingen. Uiteraard weet jij als geen ander welk pakket het beste bij je past! Klik hieronder op de pakketten om ze te vergelijken.

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!