Ittica is meer dan alleen maatwerk oplossingen.

Winstgevende website laten maken

Het online visitekaartje van je bedrijf is de website. Of het nou een website is waar klanten een afspraak kunnen maken, offertes aanvragen of als het om een webshop gaat. Het is zaak dat er inkomsten uit gehaald worden. Daarom is het verstandig om een winstgevende website te laten maken door experts. Ittica Media heeft bewezen dit te kunnen.

Het succes van PVC Kliktegel, één van de vele winstgevende websites

Voor PVC Kliktegel heeft Ittica Media een webshop mogen realiseren. De webshop kreeg door ons eigen beheersysteem Fundamental een conversiegerichte uitstraling en door de nieuweste technieken de mogelijkheid om hoog te scoren in Google. Dit resulteerde in een flinke stijging van bezoekersaantallen. Echter, bleven conversies nog uit.

De experts van Ittica Media hebben gepeinsd over de oorzaak hiervan en kwamen door te analyseren al gauw op het probleem. Het ging namelijk om de berekening die gemaakt moest worden. Het aantal vereiste kliktegels per ruimte vergt een lastige rekensom die de klant zelf maken moest doordat de tegels 49 cm zijn. De klant van tegenwoordig wil goed bediend worden en dus moest hier een oplossing voor komen.

Door het samenstellen van een eigen calculatiesysteem kan de klant nu eenvoudig zijn of haar benodigde PVC kliktegels berekenen. De calculator houdt overal rekening mee, zo ook met snijverlies. Het calculatiesysteem heeft er voor gezorgd dat PVC Kliktegel een enorme toename in bestellingen zag via de webshop. 

Meer lezen over verschillende succesvolle cases? We vertellen je graag over onze successen

Winstgevende website laten maken klantoverlegIttica Media Hoogeveen

Geld verdienen met website

Het is makkelijker dan ooit om aan klanten te komen. Tenminste, als je die kans ook pakt. Door het internet heb je als bedrijf zoveel meer bereik en is het makkelijker dan ooit om je potentiele klant te bedienen. Heb je een bedrijf dat diensten verkoopt? Verzamel via je website leads en heb zo dus meer klussen. Verkoop je producten? Beperk je niet langer tot je winkel en verkoop aan klanten door het hele land. Geld verdienen met je website is geen hogere wiskunde als je de juiste kennis gebruikt om te realiseren. 

Jouw eigen succesvolle webshop?

Ittica Media is er van overtuigd dat we jou kunnen helpen naar online succes. Zo blijf je up-to-date met de huidige markt en beheer je met gemak een goed draaiende online webshop of website middels ons beheersysteem Fundamental. Nieuwsgierig naar ons product? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!