Beste Alternatief voor WooCommerce: Ontdek Fundamental

Maak jij momenteel gebruik van een WordPress website die een Woocommerce plugin bevat? Ergert het je als er steeds updates moeten worden gedaan of als plugins plotseling niet meer werken? Dan biedt Ittica media het alternatief voor jou. Aan de hand van ons eigen beheersysteem Fundamental hebben wij al veel webshops mogen laten groeien en scoren in de rankings van Google. 

Vraag een gratis demo aan

Alternatief CMS voor webshops

Voor webshops zijn er veel geschikte CMS. Echter hebben ze allemaal hun voor- en nadelen. De meest professionele content management systemen voor webshops zijn: Shopify, Lightspeed, Magento en Prestashop. Hoewel deze platforms uitgebreid zijn en vele mogelijkheden bieden, hebben ze ook hun beperkingen.

Echter is Fundamental is wellicht het beste alternatief en mag daarom zeker niet vergeten worden. Fundamental is een beheersysteem dat beschikt over vele functionaliteiten die naadloos aansluiten op de behoeften van moderne webshops.

Daarbij leent het systeem zich uitstekend voor maatwerk. Zo kan er calculatiesoftware in verwerkt worden, een geavanceerd filtersysteem en verbinding met allerlei kanalen mogelijk worden gemaakt. Dit laatste kan bijvoorbeeld voor autobedrijven erg handig zijn.

Voordelen van Fundamental ten opzichte van Woocommerce

Woocommerce behoort tot een plugin van het Open Source pakket van Wordpress. Doordat een Open Source systeem vaak afhankelijk is van meerdere plugins loop je als ondernemer het risico dat de webshop plotseling niet naar behoren functioneert.

Deze situatie doet zich bijvoorbeeld voor als een plugin moet worden geüpdatet en iemand dit zomaar doet. De website kan dan crashen, doordat een nieuwe update niet samen gaat met een andere plugin. Dit betekent dat het probleem moet worden opgelost of iemand moet worden ingehuurd om het probleem op te lossen. Omdat onze developers de plugins niet zelf hebben gemaakt, kunnen de kosten (en irritaties) daarom soms hoog oplopen.

Fundamental: alternatief voor Woocommerce

Fundamental: Het alternatief voor WooCommerce

Ons beheersysteem biedt het perfecte alternatief voor de bekende hindernissen van WooCommerce en andere Open Source systemen. Het levert een totaalpakket voor iedere ondernemer die een webshop wil runnen. Fundamental is dé oplossing voor jouw online winkel en biedt de volgende voordelen:

  • Een webshop die niet afhankelijk is van derden: Met ons systeem ben je niet afhankelijk van externe partijen voor updates, plugins of andere essentiële onderdelen van je webshop. Dit betekent meer controle en minder zorgen over de integriteit en functionaliteit van je site.

  • Een webshop waarin maatwerk mogelijk is: Ons platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk. Dit betekent dat je webshop precies kan worden afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor je klanten een optimale en gepersonaliseerde ervaring krijgen.

  • Een webshop die scoort in de rankings van Google: Ons systeem is geoptimaliseerd voor SEO, waardoor je webshop beter gevonden wordt door zoekmachines. Dit zorgt voor een hogere zichtbaarheid en trekt meer potentiële klanten naar je site.

  • Online marketeers die het systeem door en door kennen: Ons team van ervaren online marketeers kent het systeem door en door en kan je helpen om het maximale uit je webshop te halen. Van strategie tot uitvoering, wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

  • Onderscheidend van andere webshops: Met Fundamental onderscheid je je van de massa. Ons systeem biedt unieke functies en mogelijkheden die je webshop naar een hoger niveau tillen en je onderscheiden van de concurrentie.

Mocht je toch meer informatie willen hebben over waarom wij Fundamental aanbevelen boven Open Source systemen? Lees dan onze overtuigingen in deze blog en laat je inspireren door ons innovatieve beheersysteem. Wij zijn ervan overtuigd dat Fundamental de oplossing is voor elke ondernemer die serieus is over zijn of haar online webshop.

Waarom een webshop van Ittica Media?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een webshop die niet goed functioneert. Wij hebben in het verleden ervaren dat Open Source pakketten niet altijd goed functioneren. Als ondernemer kun je je dit niet permitteren. Een webshop is een inkomstenbron en moet daarom altijd stabiel functioneren.

Met Fundamental heeft Ittica Media een kwalitatief goed beheersysteem ontwikkeld, waar je als ondernemer op kunt rekenen en laagdrempelig alles kunt beheren. Fundamental is overzichtelijk, bevat alle benodigde mogelijkheden en is compleet ingericht voor de zoekmachines, zodat onder andere Google exact de data ontvangt zoals zij dit graag willen. Onze klanten hebben baat bij de betrouwbaarheid en flexibiliteit van Fundamental, en wij zien keer op keer dat hun tevredenheid groeit.

Een belangrijk aspect van een goed functionerende webshop is de gebruikerservaring. Fundamental biedt een naadloze en intuïtieve interface voor zowel de beheerder als de klant. Dit betekent dat je klanten makkelijk kunnen navigeren en aankopen kunnen doen, terwijl jij als beheerder eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren en nieuwe content kunt toevoegen.

Daarnaast is de beveiliging van je webshop van het grootste belang. Met de toename van cyberaanvallen is het cruciaal dat je webshop beschermd is tegen potentiële bedreigingen. Fundamental is ontwikkeld met de hoogste beveiligingsstandaarden, zodat je webshop en klantgegevens altijd veilig zijn. Dit geeft je de gemoedsrust dat je webshop niet alleen functioneel maar ook veilig is.

Interesse in onze diensten?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het beheersysteem Fundamental, of ben jij zelfs al overtuigd geraakt? Neem dan een kijkje op onze pagina over Fundamental, of vraag een gratis demo aan van ons beheersysteem. Onze demo biedt een uitgebreide rondleiding door de functionaliteiten en mogelijkheden van Fundamental, zodat je zelf kunt ervaren hoe het systeem werkt en wat het voor jouw webshop kan betekenen.

Gratis demo aanvragen

Een gratis demo aanvragen is eenvoudig. Ga naar onze website en vul het aanvraagformulier in. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Tijdens de demo laten we je zien hoe je Fundamental kunt gebruiken om je webshop te beheren, optimaliseren en laten groeien. We beantwoorden al je vragen en bieden praktische tips om het meeste uit het systeem te halen.

Met Fundamental heb je alles in handen om je webshop succesvol te maken. Van het beheren van producten en voorraad tot het optimaliseren van je SEO en marketingstrategieën, ons beheersysteem biedt de tools die je nodig hebt om te slagen in de concurrerende wereld van e-commerce.

Gratis demo aanvragen

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!