Een maatwerk webshop voor de klant van de klant.

Een afgeschermde webshop voor de klant van de klant

Soms volstaat het lanceren van een reguliere webshop niet aan het doel dat je wil bereiken. Je bent namelijk op zoek naar een stukje maatwerk dat je niet in WordPress (WooCommerce) of Magento kan vinden. Zo ontstaat ook het verhaal van de klantspecifieke webshop voor Cubord.

Cubord is een print- & signbedrijf dat zich met name focust op de bouw. Echter, het klantbestand is nogal divers waardoor er behoefte is aan allerlei diverse producten. Om het overzichtelijk voor de klant te houden, was er de wens om vanuit 1 centraal beheersysteem meerdere webshops te kunnen beheren. De uitkomst: een op maat gemaakt beheersysteem met Fundamental.

Een module om een nieuwe webshop te lanceren

Na een brainstormsessie met onze developers werd er een technisch ontwerp uitgedacht hoe dit zou passen in ons beheersysteem. Na overleg en goedkeuring vanuit de klant, zijn de developers gestart aan de ontwikkeling van de module. De uitkomst: vanuit het beheersysteem een nieuwe naam registreren die een custom made webshop lanceert. Nadat de data ook correct werd opgehaald aan de voorkant, kon de klant van onze klant:

  • Alleen producten zien die voor hem bestemd waren
  • Klantspecifieke prijzen ervaren
  • Zelf gebruikers beheren en inloggegevens distributeren

Door de huidige situatie omtrent COVID-19 is het van belang dat we snel schakelen. Toen Cubord contact met ons opnam met de vraag of wij een webshop konden lanceren op korte termijn, twijfelden we geen moment. Zij gaven aan dat, gezien de “corona crisis”, een speciale webshop gewenst was met alleen preventie producten. Uiteraard hebben we onze fases met hen doorlopen om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Hierdoor hebben wij binnen 5 dagen een webshop opgeleverd. 

Bezoek de website
Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!